Huiskamersessies

Een huiskamersessie is net als een openbare avond maar dan bij jou thuis met familie of vrienden.  Er zijn minimaal 5 pers en maximaal 10  personen voor nodig. 
Iedereen krijgt de kans een vraag te stellen over zichzelf en daarnaast zal ik ook vertellen over het spirituele en daar vragen over beantworden.

Er zijn verschillende thema's zoals 
 
 


Reïncarnatie


Ik ga terug naar 1 van je vorige levens. Daarbij blijf ik meestal binnen de 1000 jaar. Omdat je daarvan nog kan leren of je krijgt dezelfde situaties weer op je pad. Ik kan zien wat je hebt uitgespookt of hebt meegemaakt en hoe oud je bent geworden.

 


Toekomst voorspelling


Ik loop enige tijd vooruit in je toekomst en voorspel je dingen die gaan gebeuren. Waarbij je sommige dingen kan voorkomen zoals ruzie of andere zaken.

 


Bloemenseance


Voor deze avond koop je een bos bloemen; zet die drie dagen lang ingepakt in een vaas met water in je woonkamer. Uit deze bloemen kan ik dan overleden mensen oppakken die in jouw huis hangen en die jou willen helpen maar ook pijnen en negativiteit die je huis beïnvloeden.

 


Fotolezen


Tijdens deze avond krijg je informatie over thuissituaties, waarnemingen en eventuele waarschuwingen. Vragen over anderen beantwoord ik alleen als deze persoon toestemming heeft gegeven en er een gerichte vraag bij heeft gedaan.

 


Wie staat er achter mij?


Iedereen wordt in zijn leven begeleid door entiteiten. Dit zijn overleden personen. Vaak zijn het familieleden, die naast je staan en je helpen. Deze avond wordt er met je entiteiten gepraat en krijg je boodschappen van je entiteiten te horen.

 


Praten met overledenen


Je mag 1 foto van een overleden persoon meebrengen, waarvan je iets wilt weten. Dan wordt er contact gemaakt met deze persoon en mag er een vraag aan hun gesteld worden.

 


Kaartlezen


Tijdens deze sessie werk ik met "waarzeggers kaarten" en zal iedereen een persoonlijke boodschap over zichzelf ontvangen.

 


Psychometrie


Aan de hand van voorwerpen worden er waarnemingen gedaan.