Reïncarnatie consult

Dit consult doe ik niet bij mensen onder de 21 jaar.                                                                                  

Ik ga terug naar 2 a 3 levens en ik gebruik meditatie om terug te lopen door jouw levens. Naar welke levens ik terug ga wordt door mijn gidsen bepaald. Dit is vooral een leerzaam en leuk consult waarbij je te weten komt waar je nu staat in je spirituele groei.


Je krijgt te horen wat je hebt gedaan, meegemaakt, welke invloed je ouders hadden en hoe je aan je eind kwam. Nu moet ik je er wel bij vertellen dat het niet allemaal rozengeur of maneschijn is. Er was net als nu ook ellende in de wereld en dat kan je ook hebben meegemaakt zoals bv: verdrinking of overlijden door ziekte.

Maar goed, daar komen we dan ook voor terug om er van te leren. En als we niks meemaken leren we ook niks  dus je moet het maar zo zien: het is een vorig leven en niet dit leven.
Dus maak je er niet al te druk om!
 
Bij mij kan je wel verwachten dat je in elk leven iets van jezelf kan terug vinden omdat ik echt met jouw ziel terugloop en je dus geen sprookjes vertel.

Als je in dit leven bepaalde pijnen of angsten hebt kan je door dit consult daar antwoorden op krijgen zodat de klachten verminderen.


Mocht je nog vragen hebben hierover dan kan je me altijd mailen of bellen.

Liefs Rangenie